Zweedse knopen

Deze schitterende knopen, die ik heb gekocht in Zweden, zijn de perfecte aanvulling voor mijn nieuwe Nordic style wikkelarmbanden! 

Lees meer »

Groepssessie Workshop

Voor de Herstelacedemie in Rotterdam heb ik een een workshop mogen verzorgen voor een groep hele lieve vrouwen.Helaas hebben ze allemaal nare en zware tijden gekend in het leven.

Lees meer »

Fossielen

In Denemarken bij Møns Klint heb ik deze bijzondere Belemnietfossielen gevonden.Belemnieten waren inktvisachtigen die leefden in het vroege Jura-tijdperk en het Krijt-tijdperk, dat ongeveer 201 miljoen jaar geleden begon en 66 miljoen jaar geleden eindigde.⭐️Deze prachtige fossielen ga ik samen met andere natuurlijke materialen zoals barnsteen en edelstenen verwerken tot schitterende sieraden.

Lees meer »

Lidmaatschap

Vanaf vandaag is Dees Sea Atelier lid van de Reiki vereniging Cirkel. Hiermee conformeer ik mij aan een belangrijke Etische gedragscode.

Lees meer »

Nieuwe look

Meer dan 10 jaar geleden alweer, bracht mijn passie voor edelstenen mij naar het ontwerpen van edelsteensieraden. Inmiddels zijn daar creatieve workshops en Crystal Reiki aan toegevoegd.

Lees meer »