Groepssessie Workshop

Gepubliceerd op 29 juni 2024 om 11:11

Voor de Herstelacedemie in Rotterdam heb ik een een workshop mogen verzorgen voor een groep hele lieve vrouwen.
Helaas hebben ze allemaal nare en zware tijden gekend in het leven.

Ik ben gevraagd om mijn workshop edelsteenarmband te geven in het kader van het herstelproces waar ze zich in bevinden. Een mooi steuntje in de rug. Wat een bijzondere dag was dit met een lach en een traan!

Dankbaar dat ik (een) steentjes hieraan heb mogen bijdragen.

🫶


Reactie plaatsen

Reacties

Marlous Luiten
8 dagen geleden

Lieve Désirée,

Ik ben nog altijd blij en dankbaar dat ik jou voor deze workshop gevraagd heb.
De deelnemers van de herstelacademie voelden zich al snel vertrouwd bij jou. Jouw aanwezigheid was dan ook zeer waardevol. Een mooi voorbeeld was dat een deelneemster dacht dat ze al de informatie die ze had over stenen kwijt was maar door de rust en de ruimte die er heerste kwam ze weer terug bij haar intuïtie en al de informatie kwam naar boven. Deze dame wist ineens al de stenen te benoemen en waar deze voor dienen. Dit is zo waardevol en daar gaat mijn vuurtje van branden!!
Het was echt een prachtige en bijzondere dag, dankjewel hiervoor!

Warme groet ,
Marlous Luiten